Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Заповед № 382 от 08.03.2024 г. на кмета на Община Троян

З А П О В Е Д

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, във връзка с чл.34 от Наредба № 1 за опазване на обществения ред на територията на Община Троян с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението при заснемането на епизод от Хелс Кичън Сезон 6 в рамките на празника Сирни Заговезни

Н А Р Е Ж Д А М

1. За времето от 08.00 часа до 16.00 часа на 17.03.2024 г. да се предостави безвъзмездно част от пл.“Възраждане“, пред НЧ „Наука 1870 г.“ – Троян на продукционният екип от ТВ формата Хелс Кичън - България.

2. На 16.03.2024 г. да се осигури преминаването през пешеходната зона на пл.“Възраждане“ и позиционирането пред НЧ „Наука 1870 г.“ – Троян на два броя каравани, на ТВ формата.

3. Началникът на РУ  – Троян да създаде необходимата организация на движението и опазването на общественият ред на територията, на града с оглед недопускане ПТП, задръствания и противообществени прояви.

4. Посетителите на събитието, придвижващи се с ППС да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Вероника Тодорова – Зам.-Кмет на Община - Троян и Началника на РУ „Полиция” – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник издаван на територията на Община – Троян.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.

 

Донка Михайлова /П/

Кмет на Община Троян

Последна промяна: 09:31, 11 Март 2024
Разглеждания: 99

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook