Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за управление на общинските горски територии собственост на Община Троян и МОТИВИ

На основание чл.71 ал.1 и ал.2 от Правилника за организацията и дейността на ОбС Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация във връзка с чл.26 ал.3 от Закона за нормативните актове, на 18.08.2023 г. Общинският съвет Троян публикува на официалната интернет страница на Община Троян, раздел „Общински съвет – Троян“ и открива процедура по обществена консултация по повод постъпило предложение от общинския съветник Николай Тодоров за изменение и допълнение  на Наредба за управление на общинските горски територии, собственост на Община Троян.

На основание чл.26 ал.4 от Закона за нормативните актове крайния срок за приемане на  предложения и становища по текстовете на проекта на наредбата от заинтересовани граждани и организации е 17.00 часа на 18.09.2023 година.

Предложенията могат да постъпват  на ел. поща citycouncil@troyan.bg, както и в стая №6 в сградата на Община Троян на адрес: гр. Троян 5600, пл. „Възраждане” №1.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 14:59, 4 Декември 2023
Разглеждания: 90

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook