Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

ОБЩЕСТВЕНО ДОПИТВАНЕ

Уважаеми жители на град Троян, общинското ръководство очаква вашите мнения, становища и предложения по два въпроса, които не за първи път се дискутират в публичното пространство и е време да намерят своето решение. В последните месеци те бяха обсъждани и в постоянните комисии на ОбС – Троян.

Как виждате бъдещето на троянския четвъртъчен битак – каква е ползата или вредата от него; стоките, които се предлагат оправдават ли неговото съществуване; не са ли потърпевши троянските търговци; затруднява ли се транспортът в Троян в четвъртъчния ден и други.
Бъдещето на „Стоково тържище” ЕООД – Троян.Въпросът стои на дневен ред, тъй като от известно време това е единственото място в Троян, към което се проявява интерес за построяването на магазин от големите търговски вериги /тип Билла, Лидъл, Пени и др./ И тук въпросите са многопосочни – колко нови работни места ще бъдат открити; ще бъдат ли определени по-ниски цени на стоките за жителите на град Троян.От друга страна – троянската търговия има ли нужда от складовете на едро.

Ръководството на Община Троян очаква вашите позиции по споменатите въпроси на страниците на вестник „Троянски глас” и „Троян 21”, кабелна телевизия „Спринт”, както и в писмен вид до отдел „Общинска собственост и стопанска дейност” в Община Троян.В края на годината ще бъде организирано обществено обсъждане по двата въпроса, на което ще бъдат взети под внимание всички мнения, идеи, предложения.
 
{backbutton}
Последна промяна: 09:13, 23 Октомври 2009
Разглеждания: 1628

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook