Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Троян ще си има “БРАНД”

06
Окт
2009
bbrand.gif
Троян ще е една от първите, а може би и най-първата българска община, която ще има свой “БРАНД”. Това е един вид търговска марка на общината, единна система от послания, акценти, лого, която трябва да направи общината разпознаваема и популярна у нас и по света.
Това е задачата на BBRAND – фирмата, която преди няколко месеца се зае с нелеката задача да изработи бранд на град Троян. На последната среща в общината управляващите съдружници във фирмата и троянци Петко Цочев и Димитър Добрев, представиха свършеното досега от екипа им. Те подчертаха, че брандирането в съвременния свят е нова тема, която обаче става все по-популярна, защото това е нещо, което добавя стойност към всеки един продукт и услуга. Като добър пример Цочев посочи инициативата на сегашното правителство, което преди броени дни е обявило поръчка за изготвянето на проект за държавен бранд.
До този момент екипът е направил анализ на нашия регион, неговите характерни особености, настроенията и вижданията на троянци за бъдещето му. Предложените от тях варианти се основаваха на извода, че Троян – това е Балканът, а “Балканът не може да бъде разказан; Балканът не може да бъде видян на картичка, не може да бъде почувстван от разстояние. Истинският Балкан може да бъде видян само отвътре”.
Именно “Балканът отвътре” е посланието, с което ще привлича бъдещият бранд на Троян.
Инициативата на Община Троян по изграждането на нейния бранд е значима, навременна и наложителна за реализация, ако искаме да вървим напред и да печелим позиции.
 
Повече информация тук: www.mytroyan.com
 
[Назад]
Последна промяна:
Разглеждания: 2012

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook