Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кметът на общината Минко Акимов реши – “Политическите партии в Троян – без ресторанти!”

01
Окт
2009
kmet_tr1.jpg
Според Закона за политическите партии Община Троян беше предоставила под наем помещения за нуждите на местните структури на политическите партии, отговарящи на изискванията. Срокът на сключените договори изтече на 5.07.2009г.
Общинската администрация изиска от политическите партии, които имат право да ползват помещения за своята дейност на база резултатите от последните парламентарни избори, да представят необходимите документи за сключване на нови договори за помещения под наем.
Тези помещения няма да включват ползваните до сега ресторанти – “Китайски ресторант”, ресторант “При воеводите”, ресторант “Старата къща” и ресторант “Капинчо”.
Ръководството на община Троян счита, че при същуствуващата икономическа криза и за да бъде спазен закона, на политическите партии не трябва да се отдават за ползване ресторанти. Ще им бъдат предоставени подходящи помещения за канцеларии.
Със заповеди № 840, 841, 842 и 843 от 25.09.2009г. на кмета на Община Троян, са обявени публични конкурси за отдаването на споменатите ресторанти под наем от общината.
 
[Назад]
Последна промяна:
Разглеждания: 1951

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook