Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Реконструкцията на ОУ “Л.Каравелов” в с. Дебнево, започна

01
Окт
2009
school-debnevo1.jpg
На 19 февруари тази година в ОУ “Л.Каравелов” в с. Дебнево възникна пожар. Изгоряха около 630 кв.м. покривна конструкция и намиращи се под нея стайни помещения; всички стаи на втория етаж бяха засегнати от огъня, включително учителската стая, директорският кабинет, физкултурният салон. От ръководството на община Троян и специалисти на администрацията бе изготвен и изпратен спешно доклад до МС.
Средствата за реконструкцията на училището, която вече започна, са подсигурени от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към МС и от ЗАД “Алианц България”.
След проведена процедура по НВМОП / Наредба за възлагане на малки обществени поръчки/, в която процедура взеха участие 10 фирми, беше избран изпълнител на обекта - “Строител – Троян” ЕООД и сключен договор на стойност 287 541 лв.
Предвижда се възстановяване на плочата над втория етаж; нова покривна конструкция; подмяна на дограмата; изграждане на санитарен възел в сградата; нова ел.инсталация и отоплителна инсталация; вътрешна и външна мазилка и боядисване.
 
[Назад]
Последна промяна:
Разглеждания: 2125

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook