Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Троян организира конференция по проект за подобряване на водоснабдяването в града

27
Юли
2009
opos_header.png

Заповядайте, за да получите отговори на своите въпроси!
 
Община Троян кани жителите на града, представителите на бизнеса и неправителствените организации, на конференция за представянето на проект № 58111-88-279 “Изпълнение на първи етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян. Събитието ще се състои на 30 юли 2009 г. (четвъртък), от 16:30 ч. в залата на Община Троян. Ще присъстват представители на държавната и местната власт, както и на фирмите-изпълнители на проекта.
Проектът предвижда разширяване на канализацията на гр. Троян и реконструкция на част от вече съществуващата, както и осъществяване на биологично пречистване на водите на града в Пречиствателна станция - гр. Троян. Очаква се изпълнението на проекта да намали течовете и инфилтрацията в канализационните системи, да увеличи количеството на пречистваните отпадъчни води и да повиши ефективността на пречистването.
Проектът е разработен във връзка с Оперативна програма "Околна среда 2007–2013 г.", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд. Стойността му е 8 057 097,42 лв. От тях 6 311 738,60 лв. са осигурени от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд, 1 577 934,65 лв. са национално съфинансиране, а 167 424,17 лв. са от бюджета на Община Троян.
Присъстващите на конференцията ще могат да се запознаят с подробности около дейностите по проекта, да научат от фирмите-изпълнители сроковете за извършване на инженеринговите дейности и строителните работи, да зададат своите въпроси и да получат отговори от компетентни експерти. Надяваме се на активното участие на жителите на града!
Бъдещето на Община Троян е в ръцете на всички нас - бъдете част от него и вие!
 

 
[Назад]
Последна промяна: 08:26, 27 Юли 2009
Разглеждания: 1931

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook