Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Проект на наредба за изменение и допълнение на наредба №2 за управление на отпадъците на територията на община Троян (14.01.2019 г.)

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) проектът на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №2 за управление на отпадъците на територията на община Троян се публикува на официалните интернет страници на Общински съвет – Троян и Община Троян.


На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, чрез настоящото публикуване на проекта за Наредба за изменение и допълнение на Наредба №2 за управление на отпадъците на територията на община Троян, се предоставя възможност на заинтересованите лица в срок до 28.02.2019 г. включително, да направят своите предложения и становища по текстовете на проекта на наредбата на ел. поща citycouncil@troyan.bg, както и в стая №6 в сградата на Община Троян на адрес: гр. Троян 5600, пл. „Възраждане” №1.


Важно: Файлът съдържа и МОТИВИ към проекта на наредба за изменение и допълнение на наредба №2 за управление на отпадъците на територията на община Троян

Файлове и ресурси

Последна промяна: 09:26, 15 Март 2019
Разглеждания: 1014

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook