Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

33 отличени ученици по Общинска програма с мерки за осъществяване закрила на деца и ученици с изявени дарби за 2022 г.

Тридесет и трима ученици, изявили се в областта на науката, изкуствата, технологиите  и спорта, получиха еднократна финансова помощ на обща стойност 2430 лв. и грамота за постиженията им, връчена от г-жа Розалина Русенова – заместник – кмет на община Троян. Съгласно Общинска програма с мерки за осъществяване закрила на деца и ученици с изявени дарби за 2022 г., приета с Решение на Общински съвет през месец юни,  бяха отличени  2 ученици в областта на изкуството, 3 в областта на изучаваната от тях професия, 2 в областта на спорта и 26 в областта на науката в различните състезания и изяви по календарите на Министерство на образованието и Министерство на културата.

Заседание на Общинската експертна комисия за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби ще се проведе и през месец декември, когато по традиция се награждават ученици за спортни изяви през годината и за други постижения.

Радостно е, че все повече деца от Троян имат  национални и международни изяви.

Изказваме огромна благодарност и на всички учители и ръководители – за положения труд  и любовта, с която предават знанията и опита си.

Последна промяна: 16:47, 22 Юли 2022
Разглеждания: 297

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook