Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания

Уважаеми съграждани,

С Решение №193/27.09.2012 г. Общински съвет – Троян създаде Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания. Фондът подпомага финансово изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодието на семейства и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на семейни начала, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Троян.

Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания започва да приема заявления от 1 ноември 2012 година. Молим заинтересованите лица да изпращат или подават своите заявления в запечатан плик на адрес: 5600 Троян, пл.”Възраждане”1, с надпис „За Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания”. Заявленията се  подават до последния работен ден на всеки месец. Комисията се събира до 10-то число на следващия месец, за да разгледа постъпилите заявления и да вземе решение, съгласно Правилника за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян. Вашите уточняващи въпроси можете да задавате на e-mail: bpetrova@troyan.bg и на телефон: 0878 90 16 25.


Активни приложения:

  1. Правилник за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян.
  2. Заявления и декларации.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 11:51, 27 Март 2024
Разглеждания: 3645

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook