Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Служителите от отдел „Социална и здравна политика“ се включиха в активности за изработка на мартеници, които се продават в подкрепа на младежи в неравностойно положение

28
Фев
2024
Служителите от отдел „Социална и здравна политика“…

Традиционно, вече за четвърта поредна година, потребители от социалните услуги на територията на общината участват в организирания базар за мартеници в Троян. Продуктите са произведени от потребителите, с подкрепата на специалистите. Средствата от продажба на мартеници се събират под формата на дарение, като се използват текущо за организиране на екскурзии, празници и други мероприятия за децата – потребители на социални услуги. 


През настоящата година част от средствата ще бъдат дарени чрез училищните съвети за подпомагане на абитуриенти сираци, полусираци и в неравностойно положение от общината.
За да подкрепят каузата, служителите от отдел „Социална и здравна политика“ с много желание и ентусиазъм се включиха с изработка на мартеници, с които да обогатят щандовете на социалните услуги.


Всеки желаещ може да подкрепи каузата като закупи мартеници от щандовете на социалните услуги, разположени на базара в центъра на града. 
 

Последна промяна: 11:03, 11 Март 2024
Разглеждания: 116

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook