Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Съобщение за заявления за гласуване в изборите за народно събрание с подвижна избирателна кутия, съгласно закона за здравето

05
Мар
2021
Съобщение за заявления за гласуване в изборите…

Уважаеми съграждани, във връзка с насрочените на 04 април 2021 г. избори за Народно събрание и предоставяне на възможност за гласуване с подвижна избирателна кутия на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето, Ви уведомяваме, че:

В срок от 24.03.2021 г. до 31.03.2021 г. всеки избирател, поставен под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето може да подаде заявление (Приложение № 1) към Решение № 2159-НС от 02 март 2021 г. на Централна избирателна комисия в Центъра за административно обслужване в общинска администрация – Троян, находящ се в град Троян, пл. „Възраждане“ № 1 - Партер, както и в кметства/кметски наместничества на територията на общината, по един от следните начини:

  • Заявление саморъчно подписано от избирателя и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или по факс.
  • Заявление подписано и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или по факс.
  • Заявление, подадено на електронната поща на e-mail: mayor@troyan.bg или postbox@troyan.bg, без да се изисква квалифициран електронен подпис.
  • електронно заявление, подадено чрез Портала за електронни административни услуги на Община Троян, на следния адрес: https://auslugi.com/public/home/troyan/index, без да се изисква квалифициран електронен подпис.

Общинска администрация – Троян

Файлове и ресурси

Последна промяна: 08:27, 7 Април 2021
Разглеждания: 687

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook