Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Награждаване на победителите в конкурса за коледна украса

28
Яну
2022
Награждаване на победителите в конкурса за коледна…

На 26 януари в салона на общината бяха връчени наградите на победителите в конкурса за коледна украса на сгради и витрини за 2021 г. В инициативата, провеждана за първа година по идея на популярните електронни медии Троян Екпрес и Oblastta.com, с финансовата подкрепа на Община Троян, се включиха над 500 участници, а снимките от коледното настроение в Троян и селата обиколиха много сайтове в страната и чужбина.

Отличените участници в отделните категории бяха:

Две първи места в категория „Сгради“ си поделиха снимките на Пресияна Вълчева от село Гумошник и Калоян Кирилов от гр. Троян. Поощрителна награда спечели снимката на сестрите Марая и Веселка Вълеви.

В категория „Витрини“ първото място бе за Боян Иванов от цветарски магазин на ул. „Васил Левски“ № 25, а двете поощрителни награди - за Любомира Прокопиева от заведение „For Frends Bar & Diner“ и за Милослава Салапантова –от магазин за сребърна бижутерия „Effect silver”.

Повечето участници пожелаха финансовите стимули да отидат за благотворителност: за протеза на наша съгражданка, за подпомагане на деца в неравностойно положение и за Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ – Троян.

Последна промяна: 08:22, 28 Януари 2022
Разглеждания: 473

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook