Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

На 27.08. проходът Троян – Кърнаре ще бъде временно затворен от 14.00 часа до преминаване на колоната на 70–тата Международна колоездачна обиколка на България

22
Авг
2023
Важна информация

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Във връзка с провеждането на 70–тата Международна колоездачна обиколка, на която община Троян е обичаен домакин Ви информираме, че на 27.08. 2023 г. /неделя/ проходът Троян – Кърнаре ще бъде временно затворен от 14.00 часа до преминаване на колоната от  състезатели, която се очаква към 17.30 часа.

В рамките на града за същия ден – неделя, 27.08,  движението временно ще бъде ограничено по улиците „Ген. Карцов“ – ул. „Димитър Икономов – Димитриката”, кръгово кръстовище по Марковския мост  – ул. „Васил Левски“ до пл. „Възраждане“.

На следващия ден – понеделник, 28.08. етапът на обиколката стартира от 14.30 часа от пл. „Възраждане“ по улица „Васил Левски“, кръгово кръстовище АИР, по мост „Нунките“  в посока с. Орешак, където колоната през с. Дебнево ще напусне територията на общината в посока гр. Габрово.

Организаторите отправят молба в името на безопасността на всички да съобразите личните си планове с ограниченията на движението, като предварително се извиняваме за причиненото неудобство. 

 

Последна промяна: 16:47, 22 Август 2023
Разглеждания: 659

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook