Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

На 16 юли ще бъде проведен традиционният Национален поход и крос „По стъпките на Васил Левски“ в Троян

06
Юли
2022
Обява за национален крос "По стъпките на…

На 16 юли (събота) ще се проведе традиционният Национален поход и крос „По стъпките на Васил Левски“. Конкретната дата е избрана така, че не само да бъде отбелязана достойно 185-та годишнина от рождението на Васил Левски на 18 юли, но и да позволи на възможно най-много участници да се включат в събитието през почивния ден.

 

Припомняме, че в началото на тази година организаторите на мероприятието - Община Троян, Общински комитет „Васил Левски“-Троян, Клуб по ориентиране СКО „Хемус“-Троян и СУ „Васил Левски“ – Троян, взеха трудното решение то да бъде отложено, поради усложнената епидемиологична обстановка в страната.

 

Всички, които имат желание и възможност да участват, могат да заповядат на 16.07.2022 от 11.00 часа в градинката при НУПИ „Венко Колев“, където ще бъде даден старта на мероприятието.

 

Финалът и награждаването на победителите ще бъдат в Троянския манастир, където също така ще бъдат отбелязана и 150-та годишнина от създаването на единствения в страната монашески революционен комитет към Светата обител.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 08:33, 13 Юли 2022
Разглеждания: 558

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook