Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кметът на Община Троян – г-жа Донка Михайлова бе отличена с най-високия приз на сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” – Плевен

10
Мар
2023
Кметът на Община Троян – г-жа Донка…

Днес, 11 март, се отбелязва Деня на артилерията и ракетните войски на Българската армия. Празникът на артилерията и ракетните войски е свързан с участието на българската артилерия в решителната атака за превземането на Одринската крепост през Балканската война (1912-1913).

В тази връзка, сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” – гр. Плевен организира тържествено награждаване на изявени личности с призовете “Доблест” и „Благородство”, както и най-престижната награда - „Обичам България” във Военния клуб в града.

Тазгодишният на-висок приз „Обичам България“ бе присъден на г-жа Донка Михайлова – кмет на Община Троян. Председателят на сдружението о.з. подполковник инж. Радослав Георгиев поздрави г-жа Михайлова за изключителния принос, който има за патриотичното развитие и традиции в ръководената от нея община. Той допълни, че призът се връчва на г-жа Михайлова за системната родолюбива дейност, която се организира от нея и екипа й в общинска администрация.

Последна промяна: 15:16, 10 Март 2023
Разглеждания: 598

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook