Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Резултат от проведените втори и трети етап на конкурса за възлагане управлението на „НИХЗИ - Орешак“ ЕООД

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

относно провеждане на конкурс за възлагане управлението на „Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата – Орешак“ ЕООД

           

На 13.05.2024 г. Комисията, назначена със Заповед №705/08.05.2024 г. на кмета на Община Троян, проведе втори и трети етапи на конкурса за възлагане управлението на „НИХЗИ - Орешак“ ЕООД, гр. Троян, а именно:

  • Представяне на разработената от допуснатия кандидат Концепция за развитие на „НИХЗИ - Орешак“ ЕООД за срок от 3 години.
  • Събеседване с кандидата, включващо въпроси по представената концепция, познаване на нормативната уредба, касаеща дейността на търговски дружества с общинско участие в капитала, представяне на способността на кандидата да планира и взима управленски решения, административни, професионални и делови качества и др.

Крайната оценка на комисията, представляваща средноаритметичната оценка от разработената концепция за конкурса и проведеното събеседване на допуснатия до втори и трети етапи участник в конкурса - Доротея Т. Гюрджийска – Иванова e 5,93 (отлично представяне).

Последна промяна: 15:25, 13 Май 2024
Разглеждания: 152

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook