Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Публично обсъждане на допуснатите проектни предложения, подадени за участие в Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“, 2021 г.

13
Май
2021
Изображение 34920

Уважаеми съграждани,

Съгласно правилата на Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“, допуснатите за участие в нея проектни предложения се класират, в зависимост от оценката, която получат от присъстващите на форума граждани.

Предвид епидемиологичните мерки в страната и все още ширещата се пандемия от Covid-19, Общинска администрация – Троян счита за нецелесъобразно организирането и провеждането на присъствен форум.

Ето защо, предлагаме тази година класирането на проектните предложения да се извърши дистанционно по електронен път, като всеки един от Вас има възможност да подкрепи проектното предложение, което най-много му допада и счита, че то в най-голяма степен отговаря на критериите на програмата.

Информираме Ви, че за участие в програмата бяха подадени рекорден брой проектни предложения - 28 бр. на обща стойност 95 781,82 лв.

Същите бяха разгледани и обсъдени от работна група от експерти на Общинска администрация – Троян.

В резултат на това обсъждане, не бяха подкрепени 6 бр. проектни предложения, които в една или друга степен не отговаряха на условията на програмата. Едно проектно предложение беше оттеглено, а бюджетите на част от проектните предложения бяха преработени.

Така до публично обсъждане достигнаха 21 бр. проектни предложения на обща стойност 63 051,45 лв., в т. ч. искано финансиране от програмата 43 411,50 лв.

За целите на публичното обсъждане, предлагаме на Вашето внимание резюме на допуснатите проектни предложения (виж прикачените файлове по-долу).

Гласуването ще е достъпно до 12:00 часа на 21.05.2021 г.

Гласуването се осъществява от следния линк: https://forms.gle/GSpAHDdJZ3xWnBUZA

Проектите ще бъдат класирани в низходящ ред, в зависимост от това, кой проект, колко гласа е получил, до изчерпване на бюджета на програмата.

Общинска администрация – Троян

Файлове и ресурси

Последна промяна: 16:00, 9 Юни 2021
Разглеждания: 2635

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook