Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Традиционни спортни събития

Зимен спортен празник – Беклемето

Зимен спортен празник – Беклемето

Зимен спортен празник – Беклемето: кратка информация: Събитието се провежда традиционно повече от 10 години през периода януари- март. Организира се от Община Троян, Ски- тенис клуб и хотелски комплекс „Сима“. Участниците са  от 4- до 85- годишни.

Републиканска зимна алпиниада „Северен Джендем“

Републиканска зимна алпиниада „Северен Джендем“

Републиканска зимна алпиниада „Северен Джендем“- провежда се вече 50 г. през зимния период – м. януари – февруари. Организатори са Община Троян и Алпийски клуб –с. Черни Осъм.  Събитието е отворено както за професионалисти, така и за любителите на зимните спортове.

Поход и крос „По стъпките…

Поход и крос „По стъпките на Левски“

Поход и крос „По стъпките на Левски“: Провежда се по традиция на 19 февруари в памет на Апостола на свободата. Организира се от Община Троян, Клуба по ориентиране „Хемус“ и Общински комитет „Васил Левски“. Стартира от паметната плоча при хана на Васил Спасов и завършва пред Троянски манастир.  В събитието…

Пролетен и зимен турнир по…

Пролетен и зимен турнир по футбол за купата на Кмета

Пролетен и зимен турнир по футбол за купата на Кмета: Провежда се повече от десет години през месеците април – май и м. декември. Организира се от Община Троян и футболен клуб „Чавдар“ . Турнирът е подходящ за младежи и ученици.

Балканче крос – с. Голяма…

Балканче крос – с. Голяма Желязна

Балканче крос – с. Голяма Желязна- Спортен празник за любителите на мотоциклетния спорт. Организира се от Община Троян и Кметство на с. Голяма Желязна през месец юни.

Маратон по ориентиране

Маратон по ориентиране

Маратон по ориентиране – Организира се през м. октомври от Община Троян и СКО „Хемус“ . Състезанията се провеждат на територията на цялата община. В него се включват спортни клубове по ориентиране от цялата страна  и чужбина.

Международна колоездачна обиколка на България

Международна колоездачна обиколка на България

Международна колоездачна обиколка на България – Вече 50 години община Троян е част от календара на международната колоездачна обиколка на България. Събитието е квалификация за олимпиади и е включено в Международния календар по колоездене. Участват професионални клубове и младежки отбори от цял свят.

Европейски и световен шампионат по…

Европейски и световен шампионат по мотокрос

Европейски и световен шампионат по мотокрос – Провежда се всяка година в периода април – май и септември – октомври по календара на Европейския и международен шампионат по мотокрос. Организира се от Българска федерация по мотокрос и Община Троян. В събитието участват националните отбори по мотокрос  от всички европейски и…

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook