Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Откриване на първия Кучешки парк в Троян

22
Апр
2024
Откриване на първия Кучешки парк в Троян

Паркът за разходки и игра на домашните любимци, в рамките на лесопарк „Турлата“, вече е готов за своите посетители. В рамките на лесопарка са обособени две зони – за малки и за големи породи кучета, които са оградени и дават възможност за ползване от стопаните на домашни любимци. Там собствениците на кучета спокойно ще може да пускат кучетата си, които да играят и да се разхождат, като така в рамките на парка ще могат без притеснение да се разхождат родители с деца, хора, избрали мястото за пикник и домашни любимци, без това да предизвиква конфликти.

Всички съоръжения за игри на кучетата са дело на ДГС – Троян, за което Община Троян изказва благодарности към инж. Милко Станчев и екипа му.

До кучешкия парк са поставени кошчета за отпадъци и за кучешки екскременти. Взети са предвид бележките на собствениците на домашни любимци, най-вече собственици на малки породи.

Откриването на парка в лесопарк „Турлата“ ще се състои на 25.04.2024 г., четвъртък, от 18 ч. Община Троян кани всички собственици на кучета на предстоящото откриване!

Последна промяна: 15:37, 25 Април 2024
Разглеждания: 90

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook