Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Проект на Правилник за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) проектът на Правилник за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от община Троян се публикува на официалните интернет страници на Община Троян и Общински съвет – Троян.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, чрез настоящото публикуване на проекта на Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от община Троян, се предоставя възможност на заинтересованите лица в срок до 16.05.2022 г. включително да направят своите предложения и становища по текстовете на проекта на правилника на ел. поща postbox@troyan.bg, както и в Център за административно обслужване в сградата на Община Троян на адрес: гр. Троян 5600, пл. „Възраждане” №1.

ВАЖНО: Срокът за предложения и становища по текстовете на проекта на Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от община Троян се удължава до 10.06.2022г. включително.

ВАЖНО: Прикаченият файл съдържа и МОТИВИ към Проекта на Правилник за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян!

Файлове и ресурси

Последна промяна: 14:42, 16 Май 2022
Разглеждания: 173

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook