Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Проект на Правилник за изменение и допълнение на правилник за организацията и дейността на общинския съвет - Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) проектът на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет – Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация се публикува на официалната интернет страница на Община Троян, в раздел „Общински съвет – Троян“.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, чрез настоящото публикуване на проектът на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет – Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация се предоставя възможност на заинтересованите лица в срок  до 16.05. 2024 г. включително, да направят своите предложения и становища по текстовете на проекта на Правилника на ел. поща citycouncil@troyan.bg, както и в сградата на Община Троян, гр. Троян 5600, пл. „Възраждане“ №1, ет. 2, стая 6, както и на интернет страницата на  Общински съвет – Троян,  https://www.troyan.bg/bg/obshtinski-savet.

 

Файлове и ресурси

Последна промяна: 08:36, 17 Май 2024
Разглеждания: 10

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook