Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Правилник за изменение на правилник за организация и реда на работа на общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) проектът на Правилник за изменение на Правилник за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в Община Троян се публикува на официалната интернет страница на Община Троян.

На основание чл. 26, ал. 2 и ал. 4 от ЗНА, чрез настоящото публикуване на проекта на Правилник за изменение на Правилник за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в Община Троян, се предоставя възможност на заинтересованите лица в срок до 11.07.2024 г. включително, да направят своите предложения и становища по проекта на Правилника на ел. поща postbox@troyan.bg, както и в Център за административно обслужване в сградата на Община Троян на адрес: гр. Троян 5600, пл. „Възраждане” №1.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 14:41, 11 Юни 2024
Разглеждания: 114

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook