Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Инвестиционно предложение за: „Изграждане на ваканционно селище“ в ПИ№ 15703.37.82, местността „Лилов стежерак“, землището на с. Голяма Желязна

О Б Я В А

до заинтересованите лица и общественост

 

На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (Наредба за ОВОС, ДВ, бр. 25/2003 г., изм. и доп.)

Г-ЖА ИРИНА ГЬОКЛЕР - МОРГАТЧОВ

/наименование на физическото или юридическото лице, адрес/

 

съобщава

на засегнатото население, че има инвестиционно предложение за:

„Изграждане на ваканционно селище“ в ПИ№ 15703.37.82, местността „Лилов стежерак“, землището на с. Голяма Желязна, общ. Троян

предвижда изграждане на ваканционно селище състоящо се от 18 броя  сглобяеми къщички за гости. Сградите ще са  едноетажни, със следните размери: 8 броя – 6м/11м и останалите 10 броя 6м/12.70м.

В 8 от къщите ще има обособена спалня за 2 души, кухня и санитарен възел,  в другите 8 къщи спалните ще са две за 4 души обитатели, кухня и санитарен възел. В две от къщите възложителят възнамерява да обособи сауна и фитнес зала. Ще бъде изградена ажурна ограда с височина до 2м. В имота ще се обособят паркоместа за посетителите отговарящи на броя къщички. За имота ще бъде изградена нова техническа инфраструктура – водоснабдяване и канализация, а електрозахранването ще се осъществи от съществуваща електропреносна мрежа на населеното място. За заустване на формираните битово-фекални води ще се проектират три водоплътни изгребни ями с необходимия обем.

/наименование, местоположение и кратка характеристика на обекта/

 

За контакти тел.:

/лице, адрес, телефон/

Писмени становища и мнения се приемат в РИОСВ, гр. Плевен – 5800, ул. “Ал. Стамболийски” № 1а,  e-mail: office@riew-pleven.eu.

 

Приложение:

  1. Уведомление по чл. 4, ал. 1 от Наредбата за ОВОС

Файлове и ресурси

Последна промяна: 14:45, 13 Ноември 2023
Разглеждания: 215

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook