Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Инвестиционно предложение за обект „Транспортна връзка между ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Македония“ в участъка от ОТ942 до ОТ 566, гр. Троян

ОБЯВА

Уважаеми заинтересувани, информираме ви, че на интернет страницата на Община Троян в раздел „Околна среда“ – „Обяви“ е публикувана информация за преценяване на необходимостта от извършване на оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) на инвестиционно предложение за обект „Транспортна връзка между ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Македония“ в участъка от ОТ942 до ОТ 566, гр. Троян с подобект „Пешеходна връзка – Троян с местоположение квартали с №334, 178 и 318 по плана на град Троян“.

Информацията, представена от възложителя, за преценка на необходимостта от Оценка на въздействието върху околната среда, е достъпна на сайта на Община Троян в раздел „Околна среда“ и в стая 28 в работно време до 17.04.2024 г. включително.

Можете да се запознаете с информацията и да представите в отдел „Услуги на гражданите“ на Общинска администрация – Троян (пл. „Възраждане“ №1 – първи етаж) или в Регионална инспекция по околната среда и водите - Плевен, ул. „Александър Стамболийски“ № 1А е-mail: office@riew-pleven.eu своите становища, мнения и възражения.

 

03.04.2024 г.
Община Троян

Последна промяна: 13:48, 3 Април 2024
Разглеждания: 46

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook