Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Заповед за временно ограничение на движението на ППС по в участъка от кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Тома Хитров“ при Първа Инвестиционна Банка до кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Симеон Велики“

 

ЗАПОВЕД № 1175 от 08.09.2023 г.

на Кмета на Община Троян

 

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и Наредба №1 на Община – Троян, постигане оптимална организация на движението по повод предстоящия Български фестивал на сливата – Троян, Парад на духовите оркестри и традиционното празнично дефиле

Н А Р Е Ж Д А М

1. За времето от 16.30 часа до 17.30 часа на 22.09.2023 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС в участъка от кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Тома Хитров“ при Първа инвестиционна банка до кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Симеон Велики“.

Движението на ППС да се осъществява по обходен маршрут, указван от служителите на полицията и Община - Троян.

Движението на ППС по забранените участъци да се възстановява непосредствено след преминаването на шествието.

2. За времето от 10.00 часа до 11.00 часа на 23.09.2023 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС в участъка от кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Тома Хитров“ при Първа Инвестиционна Банка до кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Симеон Велики“.

Движението на ППС да се осъществява по обходен маршрут, указван от служителите на полицията и Община - Троян.

Движението на ППС по забранените участъци да се възстановява непосредствено след преминаването на шествието.

3. ОПРЕДЕЛЯМ работно време на търговските обекти, заведенията за хранене и развлечения, обособени по повод фестивала, през периода 22.09.2023 г. – 24.09.2023 г., да е до 23.00 часа. Зареждането на същите да се осъществя през периода от 24.00 часа до 08.00 часа.

4. Посетителите на събитието, придвижващи се с ППС да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи.

5. Началникът на РУ  – Троян да създаде необходимата организация на движението на територията на града с оглед недопускане ПТП и задръствания.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Началника на РУ – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на страниците на вестник, излизащ на територията на Община - Троян.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.

 

Последна промяна: 15:31, 8 Март 2024
Разглеждания: 135

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook