Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Заповед за временно ограничаване на движението на 24 май 2023 г. поради преминаването на празничното шествие за празника

З А П О В Е Д

№ 634 / 19.05.2023 г.

 

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и чл.8 от Наредба №2 за организацията и безопасността на движението на територията на Община – Троян, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението по случай 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

Н А Р Е Ж Д А М

1. За времето от 10.15 часа до 11.00 часа на 24.05.2023 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул.“Васил Левски“ в участъка от кръстовище „АИР“ до кръстовището на ул.“Васил Левски“ с ул.“Симеон Велики“.

Движението на ППС по забранения участък да се възстанови непосредствено след преминаването на празничното шествие.

2. Временно ЗАБРАНЯВАМ спирането на таксиметрови автомобили на стоянката на ул.“Васил Левски“ – централна градска част от тото пункта до пресечката с ул.“Симеон Велики“.

3. Собствениците и наемателите на заведения и търговски обекти в района на централна градска част да осигурят безпроблемното преминаване на празничното шествие в посочения по-горе часови диапазон.

4. Собствениците на МПС, притежаващи пропуск за паркиране в централна градска част, да отстранят автомобилите от района до приключване на празничното шествие.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Началника на РУ – Троян  и на Розалина Русенова – Зам.-кмет на Община – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник излизащ на територията на общината.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.

 

ДОНКА МИХАЙЛОВА  /П/

Кмет на Община Троян

 

Последна промяна: 15:31, 8 Март 2024
Разглеждания: 212

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook