Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Забранява се преминаването на ППС през кръстовището на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Опълченска“ (ресторант Диана) от 28.07. до 31.07.2022 г.

25
Юли
2022
Забранява се преминаването на ППС през кръстовището…

Във връзка с дейности по изграждане на обект: „Кръгово кръстовище“ на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Опълченска“ гр. Троян, с Възложител „КРАМ ГРУП“ ЕООД, като част от инвестиционно намерение за изграждане на магазин „Била“ в града, информираме заинтересованите граждани, че от 28.07.2022 год. до 31.07.2022 год., ще бъде забранено преминаването на пътни превозни средства през кръстовището на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Опълченска“ (ресторант Диана).

В тази връзка се променя маршрутът на тежкотоварните и леките пътно превозни средства:

  • За тежкотоварните пътно превозни средства идващи от гр. Ловеч в посока Троянски проход, движението ще се извършва по маршрут от северния вход/изход по ул. „Васил Левски“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Генерал Карцов“ - южния вход/изход.
  • За  тежкотоварните пътно превозни средства идващи от Троянски проход в посока гр. Ловеч движението ще се извършва по маршрут от южния вход/изход  по ул. „Генерал Карцов“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Васил Левски“ - северния вход/изход.
  • За  тежкотоварните пътно превозни средства идващи от с. Орешак в посока Троянски проход движението ще се извършва по маршрут с. Орешак - „Кози вир“ - новопостроения мост на бензиностанция „ЛУКОЙЛ“ - ул. „Васил Левски“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Генерал Карцов“ - южния вход/изход и обратно.
  • Транзитният поток на леките автомобили ще се насочи по същите маршрути, като за живущите в района на обекта ще бъде осигурен достъп до жилищата им.

Моля да ни извините за причиненото неудобство.

Последна промяна: 10:08, 25 Юли 2022
Разглеждания: 934

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook