Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

За първа година кметът Михайлова ще представи отчета за 2020 г. в интернет пространството

22
Яну
2021
snimka2.jpg

За първа година кметът Михайлова ще представи отчета за 2020 г. в интернет пространството

През всички години, в които Донка Михайлова е кмет на община Троян, тя по традиция представя отчета за дейностие на изтеклата година във всички 22 населени места от общината. През настоящата 2021 г., поради обстоятелствата породени от здравната обстановка, отчетът ще бъде представен пред общинските съветници на заседание на Общински съвет-Троян, в интернет пространството и ще бъде разпространен на хартиени екземпляри до населените места от общината, за хората, които не позлват интернет. Отчетът е наличен и на официалната интернет страница на Община Троян.

Предстои да излезе печата на отчета на хартиен носител. Донка Михайлова ще представи отчета за изминалата година на 08.02.2021 г. от 17:30 ч. във фейсбук страницата Донка Михайлова-Кмет на Община Троян (https://www.facebook.com/donka.mihaylova.kmet). Ако имате въпроси по отчета и дейностите от изминалата година, може да ги зададете предварително на е-мейл postbox@troyan.bg до 01.02.2021 г. Пишете ни, че искате да отправите въпрос към кмета, който да получи отговор на представянето на отчета и задайте своя въпрос.

„За разлика от други години няма да можем да проведем множество срещи, за да отчетем дейността си за първата година от мандата. За сметка на това осигурихме нови канали за комуникация в интернет, в първия възможен момент ще проведем приемни и в селата на общината.“, каза кметът Михайлова.

 

Последна промяна: 11:23, 11 Февруари 2021
Разглеждания: 564

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook