Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Временна промяна организацията на движение в с. Борима във връзка с провеждане на традиционния празник на животновъда

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, чл.9, ал.1 от Наредба №2, за организацията и безопасността на движението на територията на Община Троян и във връзка чл.8 от същата наредба с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Наредба №1 на Община – Троян и ЗДвП, с оглед осигуряване охраната на обществения ред и постигане оптимална организация на движението във връзка с провеждането традиционният празник на животновъда в с. Борима 

НАРЕЖДАМ 

  1. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. “Девети септември“ в с. Борима, от кръстовището на същата с ул.“Космос“ до кръстовището на улиците „Девети септември“ и „Калю Кацаров“, за времето от 18.00 часа до 24.00 часа на 15.07.2023 г.
  2. В неотложни случай РАЗРЕШАВАМ движението на ППС през горепосочения период и участък след изричното разрешение на органите на РУ – Троян.
  3. Движението на ППС посока с. Старо село и с. Дълбок дол да се осъществява по ул.“Минко Дочев“ в същото село.
  4. Посетителите на придвижващи се с ППС да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства в района, на провеждането на празника.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Началника на РУ – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник излизащ на територията на Община - Троян.

Последна промяна: 15:10, 10 Юли 2023
Разглеждания: 264

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook