Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Успешно приключи коледната благотворителна кампания на Oбщина Троян „Подари на непознат“

29
Дек
2022
Кампания подари на непознат

Благотворителната коледна кампания „Подари на непознат“ е финализирана успешно. Кампанията се организира от 2016 година, по инициатива на кмета на Община Троян – г-жа Донка Михайлова. Тя традиционно стартира на 6-ти декември и за по-малко от двадесет дена бяха закупени и раздадени подаръци на обща стойност 9060 лева.

Изказваме огромна благодарност към дарителите, както от името на Община Троян и г-жа Михайлова като организатор, така и от това на хората в затруднено материално или социално положение, които ще се възползват от помощта.

Общият брой на дарителите са 99 – граждани, общински съветници и служители от Общинска администрация, ученици, деца от ДГ „Звънче“ – с. Голяма Желязна, както и немалък брой анонимни дарители.

Подпомогнати с хранителни продукти, дрехи, обувки, играчки и др. са общо 88 деца и семейства, самотни възрастни и украински граждани на територията на Община Троян.

Поименен списък на всички дарители ще бъде обявен след празниците.

Целогодишно приемат дарения и Общинският солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от Община Троян и Фондът за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания.

Последна промяна: 15:20, 29 Декември 2022
Разглеждания: 322

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook