Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Троян грейна празнично. Кметът Михайлова и ученикът Светослав Вачев запалиха светлините на коледното дърво

06
Дек
2023
Троян грейна празнично

На 5 декември кметът Михайлова и ученикът Светослав Вачев запалиха светлините на празничната украса в града. По традиция, всяка година едно троянско дете заедно с кмета отправят своите пожелания за светлите коледни празници. Тази година поканата беше отправена към Светослав Вачев – ученик в 4 клас в НУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Троян, завоювал първо място на международна олимпиада по ментална аритметика в Букурещ, Румъния.

Дядо Коледа не пропусна празника на троянци и зарадва децата като се спусна по сградата на Община Троян, за да достигне до събралите се хора.

В навечерието на християнските празници г-жа Михайлова по традиция обяви и благотворителната инициатива, която ще се проведе за осми пореден път – „Подари на непознат“. Тази година в списъка са включени 139 нуждаещи се с различни потребности – от хранителни продукти, дрехи, обувки и др.

Община Троян изказва благодарности към Планинска спасителна служба и специално към Минко Банчев и Георги Ненов, които съдействаха за пристигането на дядо Коледа в Троян.

Последна промяна: 16:44, 6 Декември 2023
Разглеждания: 289

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook