Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Стартира процедура за избор на членове на Съвета на децата, консултативен орган към председателя на Държавна агенция за закрила на детето /ДАЗД/

09
Май
2024
Стартира процедура за избор на членове на…

Съветът на децата е консултативен орган към председателя на ДАЗД /Държавна агенция за закрила на детето/. Неговата цел е да насърчи детското участие в процесите на изработване на политики и вземане на решения, свързани с живота и развитието на децата. Чрез функционирането си Съветът дава възможност за участие на децата в системата за закрила на детето, както и за реализиране на пряк диалог.

За членове на Съвета могат да бъдат предлагани кандидатури на деца на възраст от 13г. до 16г. включително, избрани в съответствие с Процедурата за избор. 

Кандидатури по определените направления ще бъдат приемани в срок до 24 май 2024 г. по пощата или на адрес: гр. Троян, пл. „Възраждане” №1, всеки работен ден от 8.00 до 17.00 часа в „Център за услуги на гражданите“, както и на електронен адрес: aniivanova@troyan.bg.

При необходимост кандидатите може да получат информация от общинска администрация, отдел „Образование, култура, спорт и демографска политика“.

Лице за контакт: Ани Иванова – специалист „Предучилищно и училищно образоване“, тел: 0670 6 80 04

Файлове и ресурси

Последна промяна: 13:09, 13 Май 2024
Разглеждания: 97

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook