Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Становище на Задругата на майсторите на художествените занаяти - клон Троян в подкрепа на избора на Иванка Джабраилова за управител на НИХЗИ-Орешак

До председателя на Общински съвет-Троян

Копие до Кмета на Община Троян

Становище на Задругата на майсторите на художествените занаяти - клон Троян в подкрепа на избора на Иванка Джабраилова за управител на НИХЗИ-Орешак

Животът ни е неизменно свързан с Националното изложение в Орешак. Години наред ние живеем със събитията, които се провеждат там - участваме в изложби, вълнуваме се, съпричастни сме с всичко случващо се на неговата територия. Изложението е една от визитните картички на общината, туристически обект, който вдъхва живот в нашия регион. Спокойно можем да го наречем наш втори дом. Загрижени сме за съдбата му и не ни е безразлично кой ще го ръководи. Това трябва да е човек, когото познаваме, доказал се във времето с опит, отговорност, грижа, добронамереност, добросъвестност и честност.

Такъв човек за нас е г-жа Джабраилова!

Тя има управленски опит - беше директор на училище, дълги години е началник отдел „Образование и култура" в общината. Тя е един от организаторите на на Българския фестивал на сливата, превърнал се в събитие с национално и европейско значение.

Ние, занаятчиите, намираме за непочтено хора, които са доказали своята компетентност в организирането на значими културни събития в Троян да бъдат обругавани по този недостоен начин.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 15:24, 6 Април 2021
Разглеждания: 707

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook