Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Само десет дни след старта на кампанията „Подари на непознат“, благодарение на активността и съпричастността на троянци, вече е заявена подкрепа за 59 нуждаещи се, включени в публикувания списък.

16
Дек
2022
Благодаря

Само десет дни след старта на кампанията „Подари на непознат“, благодарение на активността и съпричастността на троянци, вече е заявена подкрепа за 59 нуждаещи се, включени в публикувания списък.

Искрено благодарим на подкрепата и отзивчивостта на всички съграждани, които се включиха в благотворителната кампания - Мартина Николова (ученичка от 11 „б“ клас, СУ " Св. Климент Охридски"), Калоян Василев Кирилов, Даниела Кънева и Ангел Димовски, Анита Маринова, Радион Стратев, Цветелина Банчева, Иванка Иванова, Иванка Радойкова, Велислава Маринова, Светлина Дончева, Снежка Колева, Милка Стаевска, Надежда Лесидренска, Минко Лесидренски, Иванка Цекова, Анна Белперчинова, Мария Минкова, Десислава Симеонова, Силва Капаунова,  „Родопа“ - Троян и Групата общински съветници от БСП – гр. Троян, който закупиха подаръци на нуждаещите се.

Изказваме и огромна благодарност към немалкия брой анонимни дарителите, както от името на Община Троян като организатор, така и от името на хората в затруднено материално или социално положение, които ще се възползват от помощта.

По традиция, служителите на Общинска администрация събират парични средства, с които да закупят подаръци за хората, който не са получили персонални дарения.

Всички хора, желаещи да се включат в кампанията с парични или предметни дарения, могат да го направят до 23.12.2022 г.

Целогодишно се приемат дарения за „Общинският солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от Община Троян“ и „Фондът за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания“.

 

Последна промяна: 08:25, 19 Декември 2022
Разглеждания: 320

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook