Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

„Рок в сърцето на Балкана – Троян 2023 г.“

19
Юни
2023
„Рок в сърцето на Балкана – Троян…

 „Рок в сърцето на Балкана“ се провежда за трета поредна година в този формат, а вече 9 поредни години се провеждат различни рок събитие в Община Троян. Някои от изданията на „Рок-академия - Троян“ и „Изгрев над Балкана“ доведоха при нас най-големите български рок-групи, които създадоха рок-класиката на нашето време, както и световни звезди като Джо Лин Търнър от групите “Rainbow“ и “Deep Purple“, както и Джон Лоутън от “Uriah Heep“. Гостуваха ни рок групите – БТР, „Диана Експрес“, „Сигнал“, „Антидот“, „Конкурент“, „Кикимора“, „Керана и космонавтите“  и много начинаещи рок-групи. При нас бяха: кралицата на рока – Милена Славова, Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, Дони и Нети и много други.

Участници в тазгодишното издание на 07 юли (петък) от 20:30 до 23:00 ч. ще бъдат г-н Калоян Николов (нашумял с участието си в  телевизионния формат „Гласът на България“ през 2022 г.) и група „Д2“, а на 08 юли (събота) от 19:30 до 21:00 ч. - група „СЕВИ“, а от 21:10 до 23:00 ч., група „Интелиджънт мюзик проджект“ – участници в „Евровизия“ 2022 г.

Традиционно събитието ще се проведе на централен площад – „Възраждане“ в Троян. Там ще бъдат разположени временни заведения за продажба на храна и напитки за периода на събитието. Входът, както винаги досега, ще е свободен.

Последна промяна: 08:30, 19 Юни 2023
Разглеждания: 1415

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook