Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Резултат от 2-ри и 3-ти етап от конкурса за възлагане управлението на “НИХЗИ - Орешак” – ЕООД

17
Мар
2021
Резултат от 2-ри и 3-ти етап от…

               На 17.03.2021 г. Kомисията, назначена със Заповед № 399/12.03.2021 г. на Кмета на община Троян, проведе втори и трети етапи на конкурса за възлагане управлението на “Национално изложение на художествени занаяти и изкуствата - Орешак” – ЕООД, с. Орешак, а именно:

  • Представяне на разработената от допуснатия кандидат Концепция за развитие на “Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата - Орешак” – ЕООД, с. Орешак за срок от 3 години.
  • Събеседване с кандидата, включващо въпроси по представената концепция, познаване на нормативната уредба, касаеща дейността на търговски дружества с общинско участие в капитала, представяне на способността на кандидата да планира и взима управленски решения, административни, професионални и делови качества и др.

              Крайната оценка на комисията, представляваща средноаритметичната оценка от разработената концепция за конкурса и проведеното събеседване на допуснатите до втори и трети етапи участници в конкурса e както следва:

№ по ред

Име и фамилия на кандидата

Резултат

1

Анелия  Дякова

Добро представяне

2

Иван Хаджийски

Добро представяне

3

Стела Димовска

Задоволително представяне

4

Иванка Джабраилова

Много добро представяне

               На основание т. 8.4 от Решение № 309/28.01.2021 г. на Общински съвет – Троян, комисията ще уведоми Общински съвет – Троян за резултатите  от конкурса.

 

 

Последна промяна: 15:18, 17 Март 2021
Разглеждания: 773

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook