Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Пренасочване на движението във връзка със строителството на участъка при улица „Ангел Балевски пред предприятие „Тева“ (бивше „Актавис“)

02
Мар
2021
001.jpg

Във връзка с реализиране на проект „Пътна връзка между  Път II – 35 и Път  III – 357 в гр. Троян от км 0+000 до км 1+154.28“,  подобект: Мост над р. Бели Осъм при км 0+121.37, от 04.03.2021 г. до 10.04.2021 г. предстои въвеждане на Временна организация на движение (ВОД), като при строителството на участъка при улица "Ангел Балевски" се затваря двупосочно движението пред предприятие "Тева" (бившо „Актавис“).

Движението се пренасочва от четири кръстовища, през които преминава движението, при които се поставят съответните указателни табели Ж3 и Ж7 (жълт фон).

1-во  кръстовище – В началото на Троян при отклонението за Орешак и Априлци поставяме знак Ж3 за насочване цялото движение за Шипково, Чифлика и Кърнаре през център Троян.

Закриват се грешните посоки на съществуващите знаци с черно тиксо.

Същите мероприятия се извършват и на кръстовището, идващо от село Белиш.

2-ро  кръстовище на път III – 357 за Орешак с отклонение за промишлена зона, Шипково, Чифлика и Кърнаре.

Движението за Кърнаре се насочва по посока за Ловеч и при първото кръстовище на път II-35 преминава по посока за център Троян.

3-то кръстовище на път III – 357 при пресичане на ул. “Г. Раковски”, ул. “M. Радковски” (мост „Елпром“)

Движението от ул. “Г. Раковски” се насочва по улица “М. Радковски” (мост „Елпром“) и оттам по “Васил Левски” се отправя за Ловеч и Орешака и Априлци.

Идващите от център Троян за Априлци също се насочват по споменатия по-горе маршрут.

С черно тиксо се покриват всички грешно посоки и знаци.

4-то кръстовище на път II – 35 при пресичане на ул. “Ген. Карцов” и ул. “Д. Икономов-Димитричката” движението, идващо от Кърнаре, Шипково и Чифлик отиващо за Ловеч, Орешак и Априлци се насочва през центъра на Троян.

Грешните знаци и посоки се покриват с черно тиксо.

В участъка на строителство по улица “Ангел Балевски” се поставят знаци С3.1 и В2 – Преминаването забранено.

Движението ще бъде организирано и временно обозначено по обходни маршрути.  Основно трафика ща бъде пренасочен към западната страна по улица „Васил Левски“ и улица „Христо Ботев“.

Последна промяна: 17:15, 2 Март 2021
Разглеждания: 726

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook