Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Първи кръг от Държавното първенство по силов многобой в община Троян

21
Юни
2023
Първи кръг от Държавното първенство по силов…

На 24 юни (събота) от 18:00 часа на площад „Възраждане“ ще се проведе първи кръг от Държавното първенство по силов многобой, което е част от Национална кампания "Силните срещу дрогата". Събитието е организирано от Българската федерация на силовите атлети “Айрън мен” и е по инициатива на Министерство на младежта и спорта, спортната асоциация на МВР и с подкрепата на Община Троян.

 За втора поредна година едни от най-силните мъже в България ще се борят за призовите места на престижното първенство в атрактивни дисциплини на площад „Възраждане“ в град Троян.

В този кръг Българската федерация ще бъде представена от 3-ма дебютанти. Ще вземат и участие и утвърдените ни атлети Юрий Божанов и Евгени Брейчев. По същото време най-силният мъж на България за 2022 г. Виниамин Каравачев ще брани честта на Родината на голямо международно състезание в Сърбия. Ицо Мусков – друго известно име на Федерацията, е с контузия след участието му в кръг от световното първенство преди месец и още не е ясно дали лекарите му позволят да се включи в състезанието в Троян. Очакваме да се включат и трима атлети от Румъния, за които това ще е първо международно състезание.

“Айрън Мен“ 2023 в Троян обещава много адреналин, демонстрация на сила и забавни зрелища, които несъмнено ще превърнат събитието  в  неповторимо спортно шоу.

Последна промяна: 08:11, 21 Юни 2023
Разглеждания: 426

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook