Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Официално откриване на строителните дейности на Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция

13
Яну
2023
Официално откриване на строителните дейности на Центъра…

Днес бе официалното откриване на строителните дейности на Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция.  С реализиране на проекта, ще се разшири съществуваща вече услуга и ще се създаде възможност за настаняване на лица с различна форма на деменция в среда близка до семейната.

Предвидено е изпълнение на следните видове работи: Конструктивно укрепване, вътрешно преустройство, нови инсталации, ремонт на покрива, подмяна дограма, енергоефективни работи, изграждане на достъпна среда и обновяване на дворното пространство.

На първия етаж ще бъде обособен котелно и перално. На втория етаж трапезария, дневна и стаи за потребители, а на третия - етаж дневна, кабинети и стаи за потребители.

Капацитетът на услугата е за 15 лица. Стойността на обекта е 1 041 050.72 лв, а срокът на изпълнение е 18 месеца.

Строителството ще бъде изпълнено от фирма  – „Елит МХ” ЕООД гр. Ловеч с управител Христофор Христов; строителният надзор ще се упражнява от „ТРОЯ КОНСУЛТ“ ЕООД гр. Троян с управител инж. Дилян Енкин; авторският надзор ще се изпълнява от проектантско ателие „ТРОЯНАРХ“ ЕООД гр. Троян с управител арх. Пенко Терзиев.

Да пожелаем на  строителите спорна и ползотворна работа!

Последна промяна: 16:02, 13 Януари 2023
Разглеждания: 418

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook