Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Троян организира базар за мартеници за предстоящия празник

27
Яну
2021
Община Троян организира базар за мартеници за…

Във връзка с предстоящия празник 1 март, Община Троян организира базар за продажба на мартеници, който ще бъде обособен в пешеходната зона на площад „Възраждане“. Базарът ще се проведе в периода 15.02.2021 г. – 07.03.2021 г. Всеки участник подава заявка за участие по образец, в срок до 17:00 ч. на  10.02.2021 г. в информационния център на Община Троян. До участие се допускат само участници със собствена шатра, с размер 3х3 м., като всеки участник може да заяви само едно място с посочените размери. Таксата за участие е в размер на 9 лв. на ден. Заплащането на таксата за участие се извършва след потвърждение на посочения от заявителя телефон. Настаняването се извършва само в работно време от 15.02.2021 г. в присъствието на служители на Община Троян. Търговци, които не са спазили обявените условия няма да се допускат и ще бъдат отстранявани от събитието.

Продажбата на мартеници ще се разрешава само на определените от Община Троян места и при определените условия, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и указания на Министерство на здравеопазването и контролните органи. При невъзможност за осигуряване на физическа дистанция от 1,5 м., е задължително носенето на лични предпазни средства /маска или защитен шлем/. Всеки участник е длъжен да подсигури необходимите средства за дезинфекция, съгласно утвърдените указания.

Съгласно българското законодателство всеки участник е длъжен да притежава касов апарат и Община Троян не носи отговорност за извършени данъчни нарушения от страна на участниците.

Повече информация търговците може да получат в Община Троян, при гл. експерт „Търговия и туризъм“ (ет. 1, стая 36, тел. 0670/68037; 0876 462 901 ).

Община Троян запазва правото си за отмяна на обявеното мероприятие, ако дейността бъде забранена с акт на държавната власт.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 16:55, 27 Януари 2021
Разглеждания: 445

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook