Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Троян организира базар по случай 1-ви март

02
Фев
2022
Община Троян организира базар по случай 1-ви…

Във връзка с предстоящия празник 1 март, Община Троян организира базар за продажба на тематични стоки, който ще бъде обособен в пешеходната зона на площад „Възраждане“. Базарът ще се проведе в периода 21.02.2022 г. – 03.03.2022 г. Всеки участник подава заявка за участие по образец, в срок до 17:00 ч. на  15.02.2022 г. в информационния център на Община Троян. До участие се допускат само участници със собствена шатра, с размер 3х3 м. Във връзка с извънредната епидемична обстановка и необходимостта от осигуряване на  физическа дистанция между участниците СЕ ДОПУСКА ЗАЯВЯВАНЕ САМО НА ЕДНО МЯСТО с определените размери. Таксата за участие е в размер на 18 лв. на ден. Заплащането на таксата за участие се извършва след потвърждение на посочения от заявителя телефон. Настаняването се извършва само в работно време от 21.02.2022 г. в присъствието на служители на Община Троян. Търговци, които не са спазили обявените условия няма да се допускат и ще бъдат отстранявани от събитието.

Продажбата на стоки ще се разрешава само на определените от Община Троян места и при определените условия, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и указания на Министерство на здравеопазването и контролните органи. Необходимо е осигуряване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м между посетителите. Работещите и посетителите са длъжни да носят защитна маска за лице. Всеки участник е длъжен да подсигури необходимите средства за дезинфекция, съгласно утвърдените указания.

Физически или юридически лица, предлагащи закуски, дюнери, палачинки, захарен памук, пуканки,  балони и други подобни не се допускат до участие.

Съгласно българското законодателство всеки участник е длъжен да притежава касов апарат и Община Троян не носи отговорност за извършени данъчни нарушения от страна на участниците.

Повече информация търговците може да получат в Община Троян, при гл. експерт „Търговия и туризъм“ (ет. 1, стая 36, тел. 0670/68037; 0876 462 901 ).

Община Троян запазва правото си за отмяна на събитието и възстановяване на заплатената такса за участие при въвеждане на нови противоепидемични мерки от държавните органи, свързани с ограничаване събития на открито.

Файлове и ресурси

Последна промяна: 10:28, 2 Февруари 2022
Разглеждания: 552

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook