Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Община Троян обявява подбор за работно място на длъжност „Младши експерт“ в Общинска администрация Троян

05
Май
2021
start-v-karierata.jpg

Община Троян обявява подбор на 1 (едно) работно място на длъжност „Младши експерт“ в Общинска администрация Троян, финансирано по програма „Старт на кариерата“ за заетостта през 2021 г.

Лицата, кандидатстващи за длъжността следва да са на възраст до 29 г., завършили висше образование (дипломирани), без трудов стаж по придобитата специалност,  регистрирани в дирекция „Бюро по труда“.

В срок до 19.05.2021 г., включително кандидатите подават в дирекции „Бюро по труда” по регистрация комплект документи със заявление за кандидатстване по програмата.

Дирекция „Бюро по труда“ извършва първоначален преглед на документите за съответствие на кандидатите с изискванията за заемането на съответните работни места по програмата и насочват към Община Троян за интервю всички лица, отговарящи на изискванията.

Община Троян ще информира кандидатите за датата, часа, мястото и начина на провеждане на интервюто за работа.

Пълният комплект документи e публикуван на интернет-страниците на Министерството на труда и социалната политика (http://www.mlsp.government.bg) и на Агенцията по заетостта (http://www.az.government.bg/).

Кандидатите могат да получат допълнителна информация за работното място и документите за кандидатстване и на интернет-страницата на Община Троян:  https://www.troyan.bg/bg/karieri.

Последна промяна: 09:13, 13 Юли 2021
Разглеждания: 989

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook