Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Областният съвет на български червен кръст - Ловеч и доброволците от регионална библиотека “проф. Беню Цонев“ - Ловеч канят децата на община Троян на „Забавно лято“ на площадка „Троянка“

13
Юли
2023
Изображение 38301

На 13 юли (четвъртък) от 17.00 ч. за първа година на новоизградената площадка „Троянка“ в Троян ще гостува любимото на малки и големи „Забавно лято“. На интерактивната площадка срещу бензиностанция „Петрол“ ви очакват спортни и занимателни игри, изпълнени с много смях и настроение.

Инициативата "Забавно лято" се осъществява от Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев", Областния съвет на Български червен кръст - Ловеч, Сдружение "Мисия. Иновации. Гражданство - МИГ", Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Ловеч с подкрепата на община Троян и участие на доброволци от БМЧК-Троян.

Доброволците на Български младежки червен кръст и служители на библиотеката ще са ваши аниматори и помощници в игрите.

Елате и се потопете във вълната на „Забавно лято”! Заедно с Вас ще преживеем един незабравим ден в град Троян. Очакваме Ви с настроение, усмивки и готови за игри и веселие.

Ние ще бъдем там, а Вие?

Последна промяна: 09:35, 13 Юли 2023
Разглеждания: 328

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook