Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Областният съвет на български червен кръст - Ловеч и доброволците от регионална библиотека “проф. Беню Цонев“ - Ловеч канят децата на община Троян на „Забавно лято“ на площадка „Троянка“

13
Юли
2023
Областният съвет на български червен кръст -…

На 13 юли (четвъртък) от 17.00 ч. за първа година на новоизградената площадка „Троянка“ в Троян ще гостува любимото на малки и големи „Забавно лято“. На интерактивната площадка срещу бензиностанция „Петрол“ ви очакват спортни и занимателни игри, изпълнени с много смях и настроение.

Инициативата "Забавно лято" се осъществява от Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев", Областния съвет на Български червен кръст - Ловеч, Сдружение "Мисия. Иновации. Гражданство - МИГ", Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Ловеч с подкрепата на община Троян и участие на доброволци от БМЧК-Троян.

Доброволците на Български младежки червен кръст и служители на библиотеката ще са ваши аниматори и помощници в игрите.

Елате и се потопете във вълната на „Забавно лято”! Заедно с Вас ще преживеем един незабравим ден в град Троян. Очакваме Ви с настроение, усмивки и готови за игри и веселие.

Ние ще бъдем там, а Вие?

Последна промяна: 09:35, 13 Юли 2023
Разглеждания: 249

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook