Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Младежи между 18 и 25 години – Община Троян Ви предизвиква!

15
Сеп
2023
Младежи между 18 и 25 години –…

Приемаш ли предизвикателството да представиш нашия красив град Троян на Среща на върха на младежите от градовете членки в В40 в град Атина от 20 до 22.11.2023 г.?

Ако отговорът ти е ДА и владееш английски език на комуникативно ниво, те каним да кандидатстваш с есе на английски език на тема „Троян – градът на моите мечти.

Срещата на младежите от градовете-членки на В40 се осъществява по покана на Кмета на Атина г-н Костас Бакоянис. Градовете, членуващи в организацията В40 имат право да изпратят двама свои представители на възраст между 18 и 25 години. По време на срещата се очаква Атина да се превърне в център на младежка енергия и иновации. Поканени са младежи, които не се страхуват да променят правилата на играта и визионери от градовете от мрежата B40, които ще се обединят в едно вълнуващо събитие, чиято тема тази година е „Използване на трансформиращата сила на младостта“. Чрез интерактивни и провокиращи мисълта работилници, упражнения за изграждане на екип и градски приключения, програмата на Срещата ще отпразнува многообразието и креативността на нашите младежи.

Изисквания и условия:

  • Възраст на кандидатите между 18 -25 години;
  • Владеене на английски език на комуникативно ниво;
  • Да ни изпратите авторско есе на английски език по зададената по-долу тема в определения срок.

Настаняването, изхранването и участието в срещите се поема от град Атина.

Разходите за транспорт от и до Атина ще бъдат поети от Община Троян, след завръщането на участниците.

 

Очакваме да ни изпратите Вашите авторски есета на английски език на тема „Троян – градът на моите мечти“ с обем до 2 страници А4 със стандартен шрифт в срок до 16:00 ч. на 27.09.2023 г. /сряда/ на електронна поща kapounova@troyan.bg . В имейла следва да посочите имената на кандидата, година на раждане, имейл и телефонен номер за обратна връзка. Творбите ще бъдат оценявани от компетентно жури.

След 28.09.2023 г. ще се свържем с всички кандидати подали документи за участие, а двамата одобрени участника ще бъдат поканени на среща за уточнение на детайлите около пътуването.

 

Последна промяна: 10:12, 15 Септември 2023
Разглеждания: 505

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook