Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Кметът на Троян с отличие от Съюза на слепите в България

07
Дек
2021
Изображение 36031

Кметът Донка Михайлова получи вчера, 7.12.2021 г., специален плакет и грамота по повод стотната годишнина от създаването на Съюза на слепите в България. Тя е отличена за значимия си принос и за оказаната подкрепа за развитието на Териториалната организация на слепите в Троян.

По време на емоционалната среща г-жа Силвия Дацин – Председател на Териториалната организация изрази своята признателност за това, което се прави за незрящите хора в общината, и сподели, че са малко общините, с които е постигнато толкова добро взаимодействие.

Припомняме, че Община Троян предоставя безвъзмездно на организацията клуб и финансова подкрепа за осъществяване на дейности в областта на социалното приобщаване, културата и спорта, както и разнообразни възможности за включване в социални услуги, програми и проекти.

На финала на срещата Кметът на Троян още веднъж потвърди своя траен ангажимент да работи неуморно за постигането на едно по-леко ежедневие за хората с увреждания и за пълноценното им включване в обществения живот.

Последна промяна: 13:53, 7 Декември 2021
Разглеждания: 566

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook