Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Дайте шанс за нов живот на бездомно куче като го осиновите

28
Юли
2021
Осиновяване на куче

На много места по света надделява добрата практика да се осиновяват домашни любимци, вместо да се купуват и отглеждат скъпи породисти кучета и котки.  Горещо подкрепяме тази тенденция и се надяваме тя да намери привърженици и в Троян.

На сайта на Община Троян, в раздел „Околна среда“, редовно се качват снимки на кучетата, които могат да бъдат осиновени от общинския приют за бездомни животни. Посоченият под всяка снимка срок за осиновяване съответства на законово регламентирания 14- дневен срок, в който кучето престоява в приюта.

Осиновяването е безплатно. Животинките си отиват у дома обезпаразитени, ваксинирани, с микрочип и ЕС паспорт. Всички кучета се дават кастрирани.

Ако смятате, че можете да поемете отговорността за нов четириног член на семейството, не се колебайте да се свържете с експертите по екология, които ще отговорят на въпросите ви на телефон 0670 / 6 80 17.

За да видите актуалните възможности за осиновяване, последвайте линка: https://www.troyan.bg/bg/obshtinski-priyut-za-bezdomni-kucheta/kucheta-za-osinovyavane-v-obshtinski-priyut-za-kucheta

Последна промяна: 11:27, 13 Септември 2021
Разглеждания: 853

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook