Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

140 самотно живеещи възрастни хора и семейства в нужда получиха подкрепа за Великденските празници

26
Апр
2022
 благотворителна Великденска кампания

За първа година Общинна Троян стартира благотворителна Великденска кампания в подкрепа на самотно живеещи възрастни хора и семейства в нужда. Подпомогнати с хранителни продукти и козунаци са над 140 човека от града и селата, по предварително съставен с помощта на кметовете и кметските наместници списък.

В кампанията се включи и Кметът на Троян, г-жа Донка Михайлова, която днес лично връчи своето дарение на самотно живееща възрастна дама.

Общинското ръководство и всички служители на отдел „Социална политика“, които са ангажирани с кампанията, биха желали да изразят своята признателност към гражданите и фирмите, които се включиха с дарения. Особена благодарност дължим на децата и учениците от детските градини и училищата, както и на техните родители и близки, които станаха част от кампанията – с изработка на поздравителни картички, провеждане на благотворителен базар и закупуване на хранителни продукти!

Горди сме, че обединихме сили в настоящата инициатива, така че да помогнем на нашите съграждани в нужда да посрещнат празничните дни, усетили човешката ни доброта и съпричастност!

Последна промяна: 08:42, 26 Април 2022
Разглеждания: 404

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook