Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

„Модернизация на СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Троян“

25
Яну
2024
„Модернизация на СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Троян“

Наименование на проекта

„Модернизация на СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Троян“

Номер от ИСУН

BG-RRP-1.007-0216

Финансираща програма

Национален план за възстановяване и устойчивост

Срок на изпълнение

31.05.2026 г.

Дата на сключване на ДБФП

23.01.2026 г.

Стойност

4 499 765,14 лв.

Кратко описание на проекта

Проектът предвижда модернизация и обновяване на образователната инфраструктура чрез въвеждане на мерки за енергийна ефективност, предписани в извършено обследване за ЕЕ, изграждане на STEM среда и обособяване на зони за комуникация, осигуряване на достъпна архитектурна среда до и вътре в сградата, обновяване на учебните и административни помещения.

Основната цел на проектното предложение е да създаде условия за равен достъп до образование чрез изграждане на благоприятна, включваща, иновативна, енергийно ефективна, подкрепяща и мотивираща образователна среда, която да съдейства за повишаване на мотивацията за учене и самоподготовка и подобряване на образователните резултати на децата и учениците.

Специфичната цел на проектното предложение е свързана с осигуряване на съвременна материална база, която да гарантира здравословни и качествени условия за обучение в училището чрез надграждане на сигурна, екологична, устойчива, включваща, привлекателна, здравословна и безопасна среда за обучение, възпитание и социализация на учащите за развитието на техния потенциал.

Дейности

  • Изпълнение на проектиране, строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор (инженеринг), и упражняване на строителен надзор на обект СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Троян

Статус на проекта

В процес на изпълнение

 

 

 

 

Последна промяна: 14:46, 14 Март 2024
Разглеждания: 39

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook