Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Младежка структура на БЧК - Троян

Младежка структура на БЧК - Троян

На 23 декември 2020 г. в Информационно-културен център, Троян е проведено учредително събрание на новата структура на Българския младежки Червен кръст (БМЧК). Учредители са младежи от Троян - Евгения Черешарова, Мария-Мануела Стоева, Преслава Дръндарова, Натали Котовска и Гергана Иванова, с надежда през новата 2021 година към тях да се присъединят още младежи и обхвата на организацията да се разшири.

 

След създаване на младежката структура доброволците осъществиха първата си акция – опаковане на 114 пакета коледни сладки, приготвени от други доброволци (Весела Миндевска, Валентина Докова и Валентина Даскалова), които на 24.12.2020 г. са подарени на всички хоспитализирани болни в двете болници на територията на общината, както и на дежурния персонал; разнасяне на подаръци-лакомства за Коледа дарени от Нестле-България на 31 ученици-сираци и полусираци (15.12.2020г.).

При интерес за включване в нея, информация може да получите от Председателя на общинската структура на БЧК-Троян на тел.: 0878901853.

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Троян.

Последвайте ни във Facebook